Вести

СНС у Прокупљу у новим просторијама

Градски одбор Српске напредне странке Прокупље, од вечерас је на новој локацији, у Kнез Михајловој улици број 55 у Прокупљу. Свечаном отварању просторија, присуствовали су председник Извршног одбора СНС Дарко Глишић и потпредседник Драган Стевановић.

Госте је дочекао народни посланик и председник Градског одбора СНС Прокупље доц. др Дарко Лакетић, бројни функционери странке, чланови...

“До данас је било мирније, али сада смо се активирали и нема стајања. Kао највећа странка, заслужујемо овакав простор. Искористио бих прилику да се захвалим свима који су вечерас овде. Ово је само први ред. Драго ми је да имамо оволико младих људи, којима се поносимо. На локалу, успели смо да вратимо наслеђене дугове без кредитног задуживања, што је велики успех, тако да сматрам да ћемо остварити добре резултате”, рекао је председник Градског одбора СНС Прокупље Дарко Лакетић.

Дарко Глишић, нагласио је да смо близу расписивања избора, и да се не треба опуштати.

“Будите спремни, да листе поднесемо благовремено. Очекујем да направите добре изборне резултате, који ће вам омогућити да наредне четири године будете ту где сте данас. Сваки наш члан мора да буде спреман за кампању, која ће ове године бити тежа и дужа од претходних. Сматрам да ће излазност бити велика… Имамо никад опасније противнике, не смемо да их потценимо. Велики је посао пред нама. Председник странке Александар Вучић, доћи ће и у Прокупље, да се види са људима. Од данас, па док се не заврше избори, свакодневно ћемо бити активни, нема одмарања, нема празног хода. Овде не постоји поправни. Свако има прилику да се докаже. И нека буду нови људи, бар половина, а не једни те исти. Видимо се у кампањи, и очекујем да Прокупље оправда реноме и да резултати буду бољи него претходни”, истакао је председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић.