Вести

СНС ОБЕЛЕЖИЛА СТРАНАЧКУ СЛАВУ

Данас је у просторијама ОО СНС Прокупље свечано обележена Слава странке Света Петка. Овом свечаном догађају присуствовали су представници локалне самоуправе, функционери странке, страначки активисти и многе друге званице. 

Након традиционалног сечења Славског колача и предаје Славе новом колачару, Градоначелнику Прокупља господину Александру Симоновићу, свечаном скупу се обратио Председник ОО СНС Прокупље и народни посланик Др Дарко Лакетић.

У свом обраћању, Др Дарко Лакетић је присутнима пожелео срећну Славу и осврнуо се на најважније пројекте који су завршени и који су у току а који ће умногоме променити стандард грађана и изглед града. Том приликом Др Лакетић се посебно осврнуо на недавно завршен и свечано отворен велелепни споменик чувеном „Гвозденом пуку“ на коме је присуствовала цела Влада Републике Србије.

Пројекти који су у току, изградња зелене пијаце, индустријске зоне, пролазак ауто пута поред Прокупља и наведене индустријске зоне, завршетак нове Цркве као и формирање јединственог здравственог центра измештањем прокупачке болнице у објекат дома здравља ће у наредном периоду значајно утицати на бољи живот грађана и укупни изглед Прокупља, навео је Др Лакетић.