Вести

Савет омладине ГрО СНС Прокупље поделио ускршња јаја деци на педијатрији и суграђанима

Омладина Српске напредне странке Прокупље, отпочела је обележавање данашњег великог празника, може се рећи на веома леп начин а то је са малишанима на педијатрији и гинекологији прокупачке Опште болнице. Ови млади људи, даривали су деци шарена и весела ускршња јаја, и тако измамили осмехе на њиховим лицима.

- Желели смо пре свега да обрадујемо најмлађе и да им на неки начин олакшамо боравак у Болници. Оставили смо и јаја за наше најмлађе суграђане, да медицинско особље подели мамама и бебама. Дружења са децом су увек најлепша дружења, рекао је председник Савета омладине ГрО СНС Прокупље Марко Симић.

Након дружења са малишанима, млади су наставили обележавање Ускрса у центру града, на шеталишту, где је уз традиционални поздрав "Христос Воскресе - Ваистину Воскресе", суграђанима подељено близу 1200 офарбаних јаја.

- У сваком тренутку трудимо се да будемо близу суграђана, да заједно прослављамо празнике али и да их саслушамо и да, колико смо ми млади у могућности, помогнемо у решавању неких проблема. Сматрам да само заједно, удруженим снагама, можемо много тога да урадимо за град и нашу будућност, закључио је Марко Симић.

Акцији поделе ускршњих јаја, присуствовали су чланови Градског већа Прокупља Kатарина Вељовић и Марко Kостадиновић, као и др Петар Весовић из Прокупља.