Вести

Састанак Савета за здравство у Житном Потоку

У недељу,  26. јула  2015. год. са почетком у 08:30 сати Савет за здравство ОО Српске напредне странке Прокупље одржаo је састанак са житељима Житног Потока и околних села а у сврху упознавања са реалним проблемима мештана овог подручја као и презентовања планова Савета за унапређење и побољшање свих видова здравствене заштите  и решавање њихових најургентнијих проблема . 

Циљ  састанка био је усвајање начина за обезбеђивање најквалитеније могуће здравствене заштите а у складу са законском регулативом и у складу са тренутним околностима које се односе на  разуђеност  подручја и све већи одлив становништва.

Овом приликом суочили смо се са реалним проблемима житеља овог краја, који захтевају најхитније решавање. Начелно је констатовано да у овој регији треба још радити на постизању максимума на плану здравствене заштите.  Постигнут је договор о приоритетима који се тичу здравствених услуга и на основу постигнутог договора направљена је динамика  реализације плана.

    Следећи састанак је заказан за два месеца када ће мештани бити обавештени о активностима овога савета и резултатима рада у том периоду, који се тичу данас дефинисаних циљева.

      Састанку  су између осталих  присуствовали др Мирјана Миладиновић, члан Савета за здравство и директор Дома здравља Прокупље, Милица Ерић потпредседник Општинског одбора СНС Прокупље и др Љубица Станковић председник Савета за здравство ОО СНС Прокупље.