Вести

САОПШТЕЊЕ

Градски одбор Српске напредне странке Прокупље поздравља труд и залагање локалне самоуправе да образовне установе у граду, почев од Предшколске установе „Невен“, преко основних и средњих школа, Високе пољопривредно-прехрамбене школе струковних студија, Дома ученика имају све потребне услове за несметан рад са нашим најмлађим суграђанима.

Поред помоћи од стране надлежног Министарства и Владе Републике Србије, Град Прокупље у сваком тренутку и у границама својих могућности финансијски и на многе друге начине доприноси да ове установе које су веома значајне, обзиром да се ради о деци, функционишу на најбољи могући начин.

Много тога је урађено у претходном периоду кад су у питању објекти Предшколске установе „Невен“, основне и средње школе, Висока пољопривредно-прехрамбена школа, Дом ученика. Ускоро се креће са реализацијом једног од најважнијих пројеката који се тиче образовања у Прокупљу, а то је реконструкција зграде Гимназије, како би ученици ове и Медицинске школе имали најбоље услове за рад и учење.

Зато Градски одбор Српске напредне странке Прокупље пружа пуну подршку локалној самоуправи, Влади Републике Србије и председнику Александру Вучићу, како би сви заједно наставили улагање у Прокупље, а све у циљу бољег живота наших суграђана.