Вести

САОПШТЕЊЕ

Као и претходних месеци, а обзиром на лепо време, локална самоуправа велику пажњу поклања инфраструктури у граду и околним селима, што Градски одбор Српске напредне странке Прокупље поздравља. 

Претходног месеца асфалтирана је Улица Косанчић Ивана у Прокупљу, завршен ископ канала за кишницу и постављени бетонски пропусти у Новој Божурни, очишћена дивља депонија у селу Меровац, саниран прелаз, очишћени канали, постављени пропусти и насипан пут који води до гробља у селу Мршељ, санирана фасада на Дому културе и уграђени пропусти у Великој Плани, завршен ископ канала поред главног пута Горња и Доња Речица, очишћено и продубљено корито потока у Поточићу, очишћено корито реке у Кончићу, очишћени путни канали на Белом Камену, очишћени наноси из канала и поравњан коловоз са одвозом вишка у Гласовику...

Нешто је завршено, а неки радови су почели, као што је реконструкција крова зграде Градске управе. Ради се и на проширењу уличне расвете, те ће засијати шест градских улица и исто толико села.

Због реализованих инфраструктурних пројеката, али и оних који су веома значајни и који тек треба да се реализују уз помоћ државе, локална самоуправа, као и Влада Републике Србије и председник Александар Вучић увек ће имати пуну подршку Градског одбора Српске напредне странке Прокупље.