Вести

Реч народног посланика и председника ГО СНС Прокупље доц. др Дарка Лакетића

-Сви пројекти чија реализација је у току, као и они који тек треба да се реализују у нашем граду, од великог су значаја за грађане. Измештање Опште болнице, Индустријска зона, нова Зелена пијаца, рестаурација утврђења на Хисару, реконструкција и уређење улица у граду и околним селима, реконструкција предшколских и школских објеката, установа културе... све ће то допринети да грађани боље живе, да не напуштају своја огњишта већ да овде, у свом родном месту, раде и брину о својим породицама.

Поред многобројних пројеката који ће допринети бољитку у граду, локална самоуправа велику пажњу поклања најмлађим житељима Прокупља, те се тако издвајају знатна средства за прво, друго и треће дете, а ове године, по први пут, сви прваци добили су од Града, поред традиционалних поклона у виду ранчева, мајица и качкета, и бесплатне уџбенике. Град Прокупље финансира и вантелесну оплодњу. Домаћинским пословањем и уштедама, остварен је вишак у буџету, тако да је локална самоуправа, послала 180 ученика на море.

Ово су само неки од разлога зашто локална самоуправа, Влада Републике Србије и председник Александар Вучић имају пуну подршку Градског одбора Српске напредне странке Прокупље.