Вести

Радом и залагањем до победе

Председник ОО СНС Прокупље и народни посланик Скупштине Републике Србије др Дарко Лакетић, данас је одржао састанак коме су, поред бројних грађана,присуствовали и кординатор штаба за капиларне гласове Милан Томић, повереник за источну Србију Звездан Миловановићи администратор за источну Србију Александра Божанић.

На самом почетку састанка председник ОО СНС-а ДР Дарко Лакетић подсетио је све присутне на досадашњи рад СНС и све оно што је урађено протеклих година, унапређење свих структура друштва и бољи квалитет живота свих грађана. Подсећање грађана на рад СНС уједно је била ижеља да се гости  подсете на рад и залагање СНС-а у Прокупљу. Враћени су сви дугови , није дошло до нових задуживања и оно што је најбитније није дошло ни до једне афере у току рада-каже др Дарко Лакетић.

Оно што је приоритет странке која се бори за све нас и за наше боље сутра јесте рад и залагање свих нас, а добро је познато да се само радом и вером може доћи до нове победе.

 

Гости, који су претходно проверили изборни штаб, задовољни су радом странке, одговорношћу и активним залагањем свих чланова СНС-а, похвалили су све кординаторе и дефинисали даље активности у циљу спровођења изборних радњи.