Вести

Премијер и председник СНС-а Александар Вучић одржао је предизборну конвенцију у Прокупљу.

Председник  Српске напредне странке Aлександар Вучић  са митинга у Прокупљу је поручио да је неопходно јачање сваког места у Топлици и да  је мало који део храбре и поносите Србије  увек тако чврсто стајао уз своју српску државу и српски народ као што су то чинили грађани Топлице.

-Млади треба да остају у свом завичају, да имају посла и будућност јер неки који су наш народ протеривали само у једној општини имају становника као што ми имамо у читавој Топлици- рекао је Александар Вучић


Председник Српске напредне странке је истакао да је поносан на речи Мађарског премијера да је 

Aleksandar Vucic i Darko Laketic

Србија у последње две године  постала озбиљна, поштована  и цењена држава у читавој Европи.

- Србија је постала поштована јер никога нисмо лагали, јер смо били поуздан партнер  свим нашим пријатељима али и зато што смо бранили, чували и штитили своје-објаснио је Вучић. 

Председник СНС напомиње да зна да народ тешко живи, али и да понекад брзо заборави шта је прави разлог таквог живота и сиромаштва, објашњавајући  да за две године не може да се излечи земља од најтеже болести, од рака који је изазван  пљачком, од пљачкашке приватизације од које није остаo ни камен на камену ни једне  фабрике, ни једног погона, од пљачке од које су су неки постајали све богатији,а народ сиромашнији, али  да је Влада успела да врати веру народа у снагу земље и уреди јавне финансије.

-За две године смо вратили веру у сопствену снагу, зауставили смо  слободни  пад који смо имали, уредили наше јавне финасије. Србија није више пред банкротством. Србија  враћа своје дугове и доводи фабрике у све своје градове-рекао је Александар Вучић

Овом приликом је истакао да Леони у Прокупљу не може да остане сам, да недостају  фабрике и за Прокупље и за читаву Топлицу , као и да сада постоји прилика да Србију доведе  више инвеститора него икада јер је у региону нестабилност.

Прдседник СНС-а је објаснио да се у претходних 50 дана трудио да чује део програма политичких противника али да није чуо ништа до говора и порука мржње и увреда.

 

-Ништа озбиљно и одговорно нисам могао  да чујем у претходних 50 дана и мислим да Србија заслужује много више и много боље. Нећу да правим компромис са будућношћу или против будућности да бих био на власти- рекао је председник Српске напредне странке на митингу у Прокупљу.