Вести

ПОСЕТА МИЛАНА СТЕВАНОВИЋА И ВОЈКАНА ВУКИЋЕВИЋА ИЗ ЦЕНТРА ЗА ЕДУКАЦИЈУ СНС ГРАДСКОМ ОДБОРУ СНС ПРОКУПЉЕ

Вечерас су Градски Одбор СНС Прокупље посетили Шеф Едукационог Центра СНС господин Милан Стевановић и његов заменик, господин Војкан Вукичевић.

 Господин Милан Стевановић извршио је информисање на тему актуелне политичке ситуације у земљи и исто искористио за едукацију присутних о важности поштовања резултата које постиже СНС у развоју земље. Господин Милан Стевановић се посебно осврнуо на резултате које постиже Градски Одбор СНС Прокупље. Императив у раду странке је тимски дух и тимски рад и искрена припадност страначкој идеји, истакао је господин Милан Стевановић.

 Скупу се обратио и господин Војкан Вукићевић, који се на обраћање господина Милана Стевановића, надовезао о значају приступања и праћењу ФБ странице Центра за едукацију СНС, као и могућности за даљим усавршавањем афирмативних појединаца у политичкој каријери, а на предлог ГО СНС Прокупље.

 Овом скупу који је одржан у препуној Скупштинској Сали СО Прокупље присуствовало је преко стотину људи, међу којима су били функционери странке, функционери СО Прокупље, одборници, директори јавних установа, активисти као и омладина странке