Вести

Одржан збор грађана насеља Гарић

У уторак 28.07.2015. године од 19 сати одржан је збор грађана насеља „Гарић“ на којем су присуствовали начелник Топличког управног округа Небојша Вукадиновић, заменик председника општине Илија Ђедовић, члан Општинског већа Милица Ерић и директор ЈКП „Hammeum“ Прокупље, Александар Симоновић. Најбитнија тема о којој се дискутовало на збору била је стање инфраструктуре у једној од највећих месних заједница у Прокупљу.

garic 3По завршетку система градског водовода, у овом делу града, и прикључењем грађана на водосистем града, највећи део пoсла већ је решен. Остало је само пар мањих проблема везаних за инфраструктуру овог насеља који ће убрзо бити решени.

Морамо да напоменемо да је у предходним годинама била реткост да функционери општине Прокупље  присуствују зборовима грађана, док се сада иницира на што чешћим сусретима и што ефикаснијим решавањима проблема од тренутка формирања нове власти на челу са Српском напредном странком.

 

И, да подсетимо, да су зборови грађана одржавани у Трнави и Малој планиове недеље, а најављује се наставак оваквих састанака и зборова грађана и у другим деловима града и месним заједницама.