Вести

Од омладинаца СНС-а у Прокупљу пакетићи за децу на Одељењу педијатрије

Омладинци Српске напредне странке у Прокупљу, обрадовали су малишане који се тренутно налазе на Одељењу педијатрије у прокупачкој Болници пакетићима које су сами направили и тако им улепшали предстојеће новогодишње празнике.

Тако су најмлађи овом приликом добили слаткише, грицкалице, бојанке...

"Трудимо се да малишанима улепшамо овај период, када због короне не могу нормално да се играју са другарима, иду у школу... Ако томе придодамо и то што су на лечењу, имамо разлог више да им приредимо овакво изненађење", рекао је председник Савета омладине ГрО СНС Прокупље Марко Симић.

Kако додаје, због актуелне епидемиолошке ситуације, пакетићи нису подељени на Одељењу педијатрије, него су уручени директору, главном техничару Болнице и главној сестри на Одељењу, који су их накнадно поделили малишанима.

"Трудићемо се и у наредном периоду да обрадујемо најмлађе, и да помогнемо нашим најстаријим суграђанима колико можемо. Први су будућност нашег града, а другима је помоћ преко потребна, посебно у време епидемије. Надам се да ће ситуација наредне године бити много боља, и да ћемо имати разне заједничке акције, дружења, а све у корист града и грађана", закључио је председник Савета омладине ГрО СНС Прокупље Марко Симић.