Вести

ДРУГА ИЗБОРНА СКУПШТИНА ОО СНС ПРОКУПЉЕ

Доктор Дарко Лакетић, досадашњи председник Општинског одбора Српске напредне странке у Прокупљу, поново је изабран на ту функцију.
На јучерашњој, другој по реду изборној конференцији
на којој је од 110 присуствовало 109 делегата, једногласно је дата подршка и поверење новом председнику странке. – Част ми је да водим странку и у наредном периоду. Поносан сам на досадасње резултате јер смо за релативно кратко време успели да саградимо јаку инфраструктуру странке, омасовимо је и стекнемо поверење грађана. И у наредном периоду акценат ће бити на активном раду и унапређењу свих структура друштва а као одговорна власт у Прокупљу трудићемо се да побољшамо квалитет живота свих грађана. Од свих чланова СНС-а тражим одговорност и активно залагање ка том циљу – рекао је након избора др Лакетић, који је и народни посланик у Скупштини Републике Србије.
За секретара странке изабран је Дејан Лазић већник за спорт Општине Прокупље, док су за потпредседнике изабрани дипл.правник Златан Миљковић директор Апотекарске установе Прокупље, др Небојша Вукадиновић начелник Топлицког управног округа, Милица Ерић већник за културу Општине Прокупље и Владан Орловић председник Месног одбора села Ресинац.
Изборима су присуствовали и високи функционери Српске непредне странке међу којима и Александар Мартиновић, заменик шефа посланичке групе СНС-а у Скупштини Републике Србије и члан Извршног одбора странке, Александар Марковић, Надица Николић и Братимир Васиљевић народни посланици као и Слађан Манчић председник Општине Рума.