Вести

Дарко Лакетић добитник повеље Српског лекарског друштва Прокупље

Традиционални, 60. по реду јунски Сусрети лекара Топлице и Свечана академија поводом 75 година рада и постојања Српског лекарског друштва, одржани су у Дому културе, а свечаности је присуствовао народни посланик , председник Одбора за здравље и породицу при Скупштини Србије и председник Градског одбора Српске напредне странке др Дарко Лакетић.

- Подружница Прокупље, била је једна од највреднијих, и ја сам веома поносан. Претходних година, изнедрила је велики број квалитетних кадрова, а велика захвалност иде проф. др Славици Поповић за својеврстан печат раду лекарског друштва на овом простору. Честитам вам Сретењски орден, што је велика мотивација да наставите овако и будете још бољи, рекао је др Лакетић.

Овом приликом, додељене су захвалнице, плакете и повеље заслужним појединцима и установама. Повељама су даривани уважени лекари, међу којима је и др Дарко Лакетић.

- Kада у свом граду добијеш признање, значи да си добро радио, али исто тако значи да то поверење мораш да оправдаш. Kао лекар, али и народни посланик, трудићу се да радим за наш град и грађане, јер само на тај начин можемо да имамо резултате. У томе имам велику подршку председника Александра Вучића и Владе Републике Србије, и хвала им на томе, закључио је председнук ГрО СНС Прокупље, др Дарко Лакетић.