Вести

Акција поделе промо материјала

Градски одбор Српске напредне странке у Прокупљу готово свакодневно негује праксу директне комуникације са грађанима преко чланова Савета омладине на инфо пултовима, желећи да чује њихове сугестије, идеје, али и проблеме са којима се сусрећу.

У оквиру кампање за предстојеће изборе на штандовима у центру града и Сокићевом булевару, омладинци су, уз присуство функционера Градског одбора Српске напредне странке у Прокупљу и бројних симпатизера делили промо материјал, информаторе, хемијске оловке, упаљаче, флајере...

Основни циљ ових акција јесте да се у директном контакту са суграђанима спознају сви проблеми са којима се они сусрећу. Градски функционери су кроз разговор са суграђанима услишили сугестије и изложили планове за наредни период.

Градски одбор Српске напредне странке у Прокупљу је поносан на постигнуте резултате, показали смо да знамо да доносимо праве одлуке и решавамо проблеме, али ништа од тога не би било постигнуто да није наших грађана, који су заједно са нама предано радили. За нас је то још већа обавеза и одговорност, јер поверење које уживамо не сме да буде изневерено.