Политика нашег скупа није политика мржње

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 18.05.2023

Градски одбор Српске напредне странке Прокупље позива суграђане да 26.маја, на скупу у Београду, сви заједно покажемо јединство, одговорност, праве вредности друштва, да чујемо планове за будућност. На скуп су добродошли сви људи који имају за циљ да наша земља иде напред.

Политика нашег скупа није политика мржње, каквом политиком се служе опозициони лидери. Опозиција, такође, упорно покушава да уруши вољу већинске Србије да подржи све оно добро што се ради како би наша земља превазишла проблеме са којима се сусрела. Непрестано се ругају свима који не деле њихова мишљења и ставове, ставове који никако нису у интересу грађана, већ који се заснивају на њиховим личним интересима. Kренули су у акцију блаћења по друштвеним мрежама, истог тог народа који не подржава њихове ставове, спремају пропагандни материјал на коме ће на бескрупулозан начин исмевати непрестану борбу за очување Србије. И управо су они ти који целу ситуацију политизују и уносе забуне међу народом, нарушавају углед Србије, председника, а заборавили су да се власт не преузима на улици, већ на изборима. А таквим поступцима могу довести до хаоса са несагледивим последицама.

Достојанствено ћемо показати да Србија није земља насилника, и зато ћемо сви заједно, са нашим суграђанима, са поносом отићи на скуп и подржати успешну Србију на челу са председником Александром Вучићем.