Вести

Вратити Граду и грађанима Савићевац који им је бивша власт одузела!

Градски одбор Српске напредне странке Прокупље, поздравља напоре актуелног руководства Града да културно добро Савићевац врати грађанима. У временима када су нам култура и образовање најважнији и преко потребни, верујемо да ће надлежни у Граду успети да исправе још једну махинацију бивше власти, да Савићевац добијемо натраг, и да се он приведе намени. Јер то је Легат, то је задужбина која никада није смела да дође у руке приватника.
И док поједини душебрижници и локални хулигани (чији су шефови и "идоли" продали и Прокупац, и "Милан Топлицу" и многе друге важне и са успешним пословањем фирме, и дали део Савићевца на трајно коришћење) позивају на некаква окупљања и, докони, прете не знамо коме (надамо се њиховима, који су Савићевац дали, који су извориште воде ставили под хипотеку, који су Град задужили за два и по буџета), актуелна власт труди се да Прокупље на буде само град на папиру, да предузећа која овде послују допринесу профитабилности привреде, и да радници заиста раде и зараде своју плату. Нерадници никада неће имати подршку Српске напредне странке.
Драго нам је да већинско Прокупље то зна, и подржава, о чему сведоче резултати последњих локалних избора, и о чему ће да сведоче и они наредни. Домаћинско Прокупље, које ради и зарађује своју плату, подржава Српску напредну странку и наше програме. Грађане Прокупља не могу преварити појединци који су врло "гладни, жедни и жељни" да дођу на власт и троше градски новац на "Лепу Брену за чет'ри особе".
Српска напредна странка Прокупље, наставља са реализацијом капиталних пројеката, асфалтирањем улица и путева, не плашимо се ничега и никога јер све што радимо, радимо у корист града и грађана. Они који су оштетили овај град и њихови следбеници би требало да се плаше, и то само своје савести, ако је имају уопште...