Вести

Величанствен СНС скуп у Прокупљу, "Ацо Србине, Ацо Србине" орило се Спортском халом

Спортска хала "Др Зоран Ђинђић" у Прокупљу, била је мала да прихвати све заинтересоване грађане који су дошли да дају подршку изборној листи Александар Вучић - Србија не сме да стане и поздраве све оно што су актуелна власт на локалу и држава урадили за Топлицу.
Нова пијаца, Индустријска зона, Здравствени центар кога је данас обишао председник Александар Вучић, само су неки од капиталних пројеката који су реализовани у Прокупљу.
- У здравство се никада оволико није улагало. Ово ће бити модеран здравствени центар, сличан нишком, а у неким деловима чак је и модернији од њега. За неколико месеци, грађани ће моћи овде да се лече најмодернијом опремом, казао је Вучић.
Након обиласка Здравственог центра, дошао је у Спортску халу где је добио громогласне овације, док се орило "Ацо, Србине".
- Јуначка Топлица је увек била на бранику отаџбине. Ови људи су много дали за своју земљу, нагласио је Вучић и додао да ће у наредном периоду две основне школе у Прокупљу бити обновљене.
- До 2027. године, просечна плата у Србији биће изнад 1400 евра а пензија 650 евра. Задовољан сам оним што смо постигли. Очекујем најубедљивију победу до сада, а у Топлици очекујем преко 60 одсто у свакој општини. Ви овде имате велико срце и борићу се за вас док сам жив, рекао је Вучић.
Домаћин скупа био је народни посланик из Топлице, доц. др Дарко Лакетић који је након окупљања казао да се оволики број чланова и симпатизера странке и очекивао.
- Вечерас смо сви овде домаћини, ово је наш град, наша Топлица. Људи су научили да препознају лаж од истине, и више нема места манипулацији. Знају житељи Топлице ко је колико урадио за њих, рекао је др Лакетић, који је позвао грађане да 17. децембра изађу на гласање и заокруже број 1, јер Србија и Прокупље не смеју да стану!