Вести

Подела новогодишњих пакетића малишанима на одељењу педијатрије

Активисти омладине Градског одбора Српске напредне странке у Прокупљу, обрадовали су малишане који се налазе на Одељењу педијатрије у прокупачкој Болници пакетићима које су сами направили и тако им улепшали предстојеће новогодишње празнике.

"С обзиром да је време новогодишњих празника, потрудили смо се да малишанима, као и претходних година, улепшамо овај период, који за њих није баш лак, и вратимо им осмех на лице док ово празнично време проводе на лечењу, баш то је разлог више да им приредимо овакво изненађење", рекао је председник Савета омладине ГрО СНС Прокупље Марко Симић.

Због актуелне епидемиолошке ситуације, пакетићи нису подељени на Одељењу педијатрије, него су уручени главном техничару Болнице и главној сестри на Одељењу, који су их накнадно поделили малишанима.

"Искористио бих прилику да свим нашим грађанима честитам новогодишње и божићне празнике. Нашим најмлађима да уживају у свом детињству, а ми ћемо се трудити да им чешће приредимо овакву радост. Свим грађанима добро здравље и пуно среће и успеха", рекао је Петар Весовић, члан Градског одбора Српске напредне странке и посланик у Народној скупштини Републике Србије.