Вести

Млади из прокупачког СНС-а увек са грађанима

Савет омладине Српске напредне странке Прокупље, одржао је састанак на коме је било речи о акцијама које су одржане претходне године али и плановима за наредни период. Састанку су присуствовале и гошће из централе странке.

Ови млади људи, у просторијама странке, разменили су мишљења и утиске о одређеним активностима, шта је то што је добро урађено а шта може још боље, а све у циљу приближавања грађанима и пружања помоћи у решавању њихових проблема.

- У сваком тренутку, трудимо се да се приближимо суграђанима, да саслушамо њихове проблеме, похвале, критике и да им помогнемо колико можемо. Поред тога, користимо сваку прилику да наше најмлађе суграђане обрадујемо пакетићима, поклонима, које обезбеђујемо из сопствених средстава. Нема веће среће него када деци измамимо осмехе и када се радују. У наредном периоду, настављамо са досадашњим активностима а у плану су и неке нове. Сматрам да као млади људи можемо много тога да урадимо за град и грађане и помогнемо, како бисмо сви заједно лакше и лепше живели у нашем Прокупљу, рекао је председник Савета омладине СНС Прокупље Марко Симић.