Саопштење ГрО СНС Прокупље

Након јучерашњег примитивног понашања на конститутивној седници Народне скупштине Републике Србије, окупљенима око коалиције "Србија против насиља" желимо да дамо бесплатан савет да се напокон назову правим именом а то је "Србија за насиље". Оно, што је опозиција на челу са Драганом Ђиласом јуче урадила у Скупштини Србије, никако не може и не сме да се назове "против насиља".
Вређајући народне посланике листе "Александар Вучић - Србија не сме да стане", највећи српски тајкун Драган Ђилас говорио је о себи!
Српска напредна странка бори се против било каквог облика насиља и примитивног понашања, који су очигледно карактеристични за представнике опозиције.
Најоштрије осуђујемо јучерашње понашање представника опозиционих странака у највишем законодавном дому државе. Грађани Србије на последњим изборима нису бирали примитивизам и циркус, већ су свој глас дали демократији, толеранцији и нормалним вредностима. И то мора да се поштује!