Саопштење ГрО СНС Прокупље

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 09.10.2023

Премијер лажне државе Kосова, Аљбин Kурти, још једном је показао да му ништа није свето па ни нечија породица, те је за догађаје у Бањској оптужио Данила Вучића, сина председника Србије Александра Вучића.

Ово је још један у низу кукавичких напада на српски народ од стране олоша и јединог терористе, Аљбина Kуртија, који на сваки могући начин покушава да ослаби Србију.

Нападом на председникову породицу, на Србе на СРПСKОМ KОСОВУ, показује да му је највећи циљ да Србију види на коленима. А требало би да зна да се то никада неће десити! Срби не клече, Срби се никада не предају! Срби, на челу са председником Вучићем, не траже туђе, али зато и чувају сваки педаљ своје земље!

Да ли ће Међународна заједница напокон да реагује, зашто се ћути на константне нападе од стране једног злочинца на Србију и српску децу? Аљбин Kурти, који је радио у канцеларији Адема Демаћија, политичког представника злочиначког ОВK, и где су узимали новац од породица отетих и чинили тешке злочине, даје себи слободу да спомиње председниковог сина, а Међународна заједница ћути?

Злочине над Србима нећемо никада да заборавимо, као ни оне који су те злочине починили!

Градски одбор Српске напредне странке Прокупље даје пуну подршку председнику Србије Александру Вучићу и његовом сину Данилу. Живела Србија, живео српски народ!