Саопштење ГрО СНС Прокупље

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 06.02.2023

"Ваша мета и ваша тема сам ја, а моја мета и моја тема су напредак Србије и будућност ове земље", рекао је пре три дана, на скупштинском заседању, председник Србије Александар Вучић.

Зато Градски одбор Српске напредне странке Прокупље, подржава сваку одлуку председника који се свих ових година, без обзира на притиске и уцене, бори за сваки педаљ наше лепе Србије, за добробит свих грађана.

Спремни смо да изађемо на изборе, јер само народ може да одлучи ко ће да га води у временима која предстоје. Грађани верују нашој политици, иза нас стоје рад и резултати рада. Спремни смо данас, сутра, увек, да погледамо људима у очи, и да на фер и демократским изборима још једном покажемо да имамо убедљиву подршку.

И зато Градски одбор СНС у Прокупљу безрезервно подржава председника Александра Вучића у непрестаној борби за нашу земљу и њене грађане. А све оне који нису искрени према Српској напредној странци и грађанима Србије, оставити на сметлишту политичке историје.

Победиће Србија!