На скупу "против насиља" опозиција шетала са обешеном лутком

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 05.06.2023

Док је величанствени скуп одржан 26. маја протекао без иједне ружне речи, позива на насиље и убиства, на оном у суботу под називом "против насиља" на челу колоне "вијорила се" обешена лутка као симбол вешања председника Србије Александра Вучића. Скуп "против насиља"  и са друге стране обешена лутка, престравили су већинску Србију, нормалне људе, децу и младе.

Ђиласови и Шолакови плаћеници, Мариника Тепић и остали које очигледно нису ни најмање дотакле трагедије које су прошлог месеца погодиле Србију и који дају одличан пример најмлађима шетајући са обешеном лутком, још једном су искористили скуп народа како би себе изрекламирали и урадили све да дођу на власт. Тај друштвени талог, који ће газити преко мртвих зарад својих циљева, још једном је покушао да превари грађане, оне који су за Србију без насиља, оне који су за мир и стабилност.

Оваквим људима, оваквој опозицији која шета са обешеном лутком, нормална Србија мора стати на пут! Довољно нам је туге и жалости, не смемо допустити да нам овакви буду пример деци и младима! Јавно осуђујемо сваки вид насиља и позивамо надлежне да реагују и предузму одговарајуће мере против оних који су у суботу јавно промовисали насиље!

За мирну и стабилну Србију!

Прокупље и Топлица увек уз свог председника Александра Вучића!