Вести

Представници Управе за Трезор Републике Србије посетили Прокупље

Марко Гверо вршилац дужности директора Управе за трезор Републике Србије са сарадницима данас је посетио Прокупље и са представницима Града и Топличког управног округа анализирао постојеће стање и начине побољшања и приближавања услуга овог државног органа грађанима Прокупља и Топлице.

На састанку који је тим поводом уприличен у свечаној сали Градске управе, делегацију Упреве за трезор поздравио је градоначелник Прокупља Милан Аранђеловић рекавши да су овакви састанци неоходни како би се усагласили ставови о начину деловања државних органа са локалним самоуправама у Србији.

Он је похвалио досадашњу сарадњу Града Прокупља са Управом за трезор и изразио наду да ће се она у том тону наставити и у наредном периоду још више унапредити.

Поздрављајући присутне начелник Топличког упраног округа Златан Миљковић је истакао да је за функционисање локалних самоуправа од велике важности постојање Управе за трезор коју користе и директни и индиректни корисници буџета који своје рачуне воде путем тог органа.

Он је нагласио да је данашња посета в.д. директора Управе за трезор посебна прилика да се анализира досадашњи систем међусобног функционисања и да се та сарадња унапреди.

 

 

 

Извор: prokuplje.org.rs