Вести

Омладинци СНС-а Прокупље поделили грађанима близу 1000 ускршњих јаја

Уз традиционални поздрав "Христос Васкресе! Ваистину Васкресе!", младићи и девојке, чланови и активисти Српске напредне странке у Прокупљу, њих 30-ак, поделили су данас у центру града, близу 1000 ускршњих јаја Прокупчанима, уз честитку да им сваки наредни најрадоснији хришћански празник буде бољи од претходног.

Ови млади људи, сами су се организовали, прикупили, офарбали и украсили јаја. Kако кажу, радили су то у радости, и са пуно љубави, у жељи да обрадују пре свега најмлађе, а онда и оне старије грађане Прокупља.

"Здравље, срећа, мир у души и срцу, и пуна кућа деце", честитао је данашњи празник суграђанима председник Савета омладине Српске напредне странке ГрО Прокупље Марко Симић.

Kако је додао, обзиром на корону и још увек неповољну епидемиолошку ситуацију у земљи, овај празник дочекујемо снажнији и јачи него икад, са истим жељама: да ово што пре прође и да се вратимо нормалном животу.

Акцији поделе јаја, присуствовао је и народни посланик из Прокупља Петар Весовић.

"Надам се да ћемо наредни Ускрс прославити без маски, дистанце, како смо прослављали све претходне. Kорона нас је с једне стране мало раздвојила, али смо са друге стране научили да мало више ценимо живот и будемо јединствени. Да смо живи и здрави, да све ово прође, па да наредни период и лепо време искористимо за што више лепих и корисних акција за град и све наше суграђане", рекао је народни посланик Петар Весовић.