Вести

Начелник округа и градоначелник обишли радове на изградњи Здравственог центра у Прокупљу

Начелник Топличког управног округа, Златан Миљковић и градоначелник Прокупља, Милан Аранђеловић, данас су обишли радове на изградњи савременог Здравственог центра, једног од неколико капиталних пројеката које у Прокупљу финансира Влада Републике Србије.

Како су у току прелазни радови између прве и друге фазе овог пројекта, била је то прилика да се представници Прокупља и Топличког округа увере да се они одвијају планираном динамиком и да ће средином маја месеца они и званично бити завршени, што ће обележити и почетак друге фазе овог пројекта, чија укупна вредност износи близу 3 милијарде динара.

"Искористили смо прилику да данас заједно са градоначелником Прокупља, Миланом Аранђеловићем, директорком Дома здравља Верицом Бојичић Илић и директорком Опште болнице, Сњежаном Арсић, обиђемо радове којима се завршава прва фаза изградње савременог здравственог центар у Прокупљу", рекао је начелник Топличког округа Златан Миљковић.

Градоначелник Прокупља Милан Аранђеловић изразио је задовољство што се радови одвијају по плану и што ће ускоро, након свих процедура, почети и друга фаза овог великог пројекта. Почетак тих радова обележиће изградња хирушког блока, који ће имати четири операционе сале и све савремене апарате за дијагностику, укључујући два скенера и магнетну резонанцу, што ће грађанима целе Топлице омогућити комплетну дијагностику и савремене услове лечења.

 

 

 

Извор: prokuplje.org.rs