Вести

Млади напредњаци чистили дечија игралишта

После Хисара, омладинци Српске напредне странке у Прокупљу имали су још једну акцију чишћења града. Они су данас уређивали дечија игралишта код Основне школе "9. октобар" и у Сокићевом булевару.

-После великих киша, напокон су се стекли услови да изађемо напоље и очистимо наш град. Прво смо уређивали трим-стазу на Хисару, обзиром да се ту окупља велики број наших суграђана, а посебно деце, а данас смо отпочели акцију чишћења дечијих игралишта. Нека се не љуте остали, али хтели смо прво да уредимо места где се окупљају наши другари, најмлађи житељи Прокупља, каже Марко Симић, председник Савета омладине Градског одбора Српске напредне странке Прокупље.

Он додаје да је ово само почетак, и да ће овакве и сличне акције бити настављене.

-Временски услови дозвољавају и сад је право време да очистимо град. Изађемо рано ујутру, лепо је време, завршимо све пре него што температура порасте и бежимо кући, истиче овај омладинац.

Симић позива грађане да се јаве, да доставе предлоге где би још млади могли да се укључе и како да помогну.

-Све што можемо, ту смо. За сад је у плану, док нема падавина, да се сви заједно удружимо и направимо од нашег града лепо и чисто место за живот, закључује Марко Симић, председник Савета омладине ГО СНС-а у Прокупљу.